De kanarie als gewaardeerd huisgenoot

Helaas worden sommige kanaries in verkeerde omstandigheden gehouden. Dit komt soms door de gebrekkige voorlichting van sommige dierenwinkels en soms ook omdat de verzorging van de kanarie onderschat wordt.

Vaak worden kanaries gehouden in een veel te kleine kooi met een veel te eenzijdige voeding De mensen die een kanarie kopen weten vaak niet wat ze verkeerd doen en of ze iets verkeerd doen

Voor deze mensen is de huisdierenkanariesite opgezet. Hier is te vinden hoe je een kanarie optimaal kunt verzorgen en je kunt er terecht met al je vragen over je kanarie. De site is een succes, dat is niet vreemd want het is de enige site die over de kanarie als huisdiertje gaat. Ik wil met mijn site bereiken dat meer mensen kunnen genieten van hun kanarie, want mits op een goede manier gehouden is een kanarie een erg leuk huisdier.

Een kanarie die een ruime kooi heeft met de juiste verzorging is levendig, vrolijk, zingt huppelt en is een lust voor het oog. Ik hoop met mijn site een zo groot mogelijke groep mensen te bereiken en zo als een adviseuse op te kunnen treden wanneer het nodig is en mijn ervaring op dat gebied te kunnen verspreiden. Mijn ervaring is dat een ieder die een kanarie heeft, die in principe heeft uit liefde voor het vogeltje en eventuele verzorgingsfouten komen vaak voort uit onwetendheid en zeker niet uit wreedheid. Daarom ben ik blij de mensen de goede weg op te kunnen helpen met hun kanarie op een objectieve manier omdat mijn belangen niet commercieel zijn.

Het in topconditie houden van een kanarie blijkt wat minder eenvoudig dan soms gedacht wordt. Daar help ik u graag bij! Tot ziens op de huisdieren-kanariewebsite!

Kanariegroetjes van Marjoleine

Website: http://home.wanadoo.nl/marjoleine.dekoning